• Mayhem on

  Kilpailua

 • Mayhem on

  Moottoreita

 • Mayhem on

  Vauhtia

 • Mayhem on

  Intohimoa

 • Mayhem on

  Musiikkia

 • Mayhem on

  Tyyliä

 • Mayhem on

  Juhlaa

 • Mayhem on

  Hulluutta

päivää
:
tuntia
:
minuuttia
:
sekuntia

Mayhem@Ounasvaara
13.04.

Rollossa raikaa, kun karavaani saapuu Joulupukin kotitunturiin


Lapin "pääkaupunki" Rovaniemi täyttyy Mayhem-huumasta 13.04., kun Mayhem-sirkus valtaa Ounasvaaran hiihtokeskuksen. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Mayhem@Ounasvaara on saanut tuttujen Slope- ja Hill Climb-kisojen seuraksi muutaman uutukaisen. Tänä vuonna tunturia kiivetään myös Snowbikeilla sekä kelkoilla HillCross -hengessä. Ounasvaaralla mukana myös Snowcrossin Vintage -versio ja junior-luokat!

Tervetuloa koko perheen voimin kisaamaan tai ihan vain karnevaali-ilmapiiristä kisakatsomoihin nautiskelemaan! Eikä sovi unohtaa Mayhem-kiertueen tapahtumia Oloksella 23.03. ja Ylläksellä 26. - 28.04.

Koko perheen tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Moottorilajeja lukuun ottamatta myös lajeihin osallistuminen on maksutonta.

MOTO HILL CLIMB

SNOWMOBILE HILL CLIMB

SNOWBIKE HILL CLIMB

SNOWMOBILE HILLCROSS

SNOWCROSS VINTAGE

SNOWCROSS

Junior-luokat

SKI SLOPESTYLE

SNOWBOARD SLOPESTYLE

Saapuminen Ounasvaaralle

Ounasvaara sijaitsee Lapin "pääkaupungin" Rovaniemen kupeessa. Pohjois-Suomen suurimpaan kaupunkiin kulkuyhteydet pelaavat hyvin, joten Ounasvaaralle pääsee helposti paitsi autolla myös junalla, bussilla ja lentäen.

Autolla Ounasvaaralle

Autolla saapuessasi löydät tapahtumapaikan osoitteesta Taunontie 14, Rovaniemi.

Moottoritieltä Kemin suunnasta saapuessasi aja pohjoiseen. Keskustan jälkeen ylitettyäsi Kemijoen silta, nouse liittymälle kohti Kuusamoa (tie 81). aja tietä noin kolme kilometriä eteenpäin kunnes saavut suureen risteykseen. Liikennevaloista käänny oikealle Napapiirintielle ja ylitä silta. Heti sillan jälkeen käänny vasemmalle Pallarintielle ja jatka eteenpäin n. 600 metriä. Käänny oikealle Taunontielle.

Jos saavut pohjoisesta, hieman moottoritien alkamisen jälkeen, nouse liittymälle kohti Kuusamoa (tie 81) ja jatka kuten yllä.

Junalla Ounasvaaralle

Rovaniemen Rautatieasema sijaitsee Rovaniemen keskustan välittömässä läheisyydessä. Rautatieasemalta on linja-auto- tai taksiyhteys Lapland Hotelsille / hiihtokeskukselle. Taksit löytyvät asemarakennukset päädystä ja matka-aika hotellille on noin 10 minuttia. Taksin palvelunumero 016 106410 / Rovaniemen taksi.

Lentäen Ounasvaaralle

Rovaniemen lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Matka-aikaa Ounasvaaran hiitokeskukselle kertyy reilu 10 minuuttia.

Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin ja lentoaseman välillä liikennöiviä takseja on lentoaseman edustan taksitolpalla lentoaikataulujen mukaisina aikoina.

Bussilla Ounasvaaralle

Rovaniemelle ajetaan lukuisia bussivuoroja niin etelästä kuin pohjoisestakin. Matkahuollon kotisivuilta pääset selaamaan aikatauluja ja voit ostaa liput matkallesi.

Majoittuminen Ounasvaaralla

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets tarjoaa majoitusta Mayhem-vieraille Mayhem@Ounasvaaran ajaksi erikoishintaan. Tsekkaa sinulle, perheellesi tai kaveriporukallesi sopivin majoitus ja tule viettämään vauhdikasta viikonloppua Mayhemin merkeissä!

  Passion for action

  © 2019 Mayhem // Sivut teki Grafico