päivää
:
tuntia
:
minuuttia
:
sekuntia

Mayhem@Ylläs
30.04. - 02.05.

Huhtikuussa se tulee jälleen! Vauhdikkaat lajit ja taattu meininki, jota et halua missata.


30.04.

 • Sukis & Lumilauta Slopestyle
 • Fatbike Challenge
 • Snowmobile & Snowbike Hill Climb
 • Snowcross

01.05.

 • Snowmobile & Snowbike HillCross
 • Vintage Snowcross  -  UUSI
 • Pimp My Pulkka
 • Pool Crossing

02.05.

 • Banked Slalom XL  -  UUDISTETTU
 • Snake Rail  -  UUSI
 • X-Country Ski Hill Climb

Tervetuloa viettämään unohtumaton ja vauhdikas kevätviikonloppu Ylläs-tunturiin, Suomen suurimpaan laskettelukeskukseen! Äläkä unohda muita Mayhem-tapahtumia 18.04. Luostolla sekä 25.04. Oloksella.

Koko perheen tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Mayhem@Ylläs on Suomen ainoa tapahtuma, jossa voit seurata myös Snowcross-kilpailua ilman pääsymaksua!

FATBIKE CHALLENGE

SNOWMOBILE HILL CLIMB

SNOWBIKE HILL CLIMB

MOTOX HILL CLIMB

SNOWMOBILE HILLCROSS

SNOWBIKE HILLCROSS

X COUNTRY SKI HILL CLIMB

BANKED SLALOM XL

SNOWCROSS

SNOWCROSS Vintage

SKI SLOPESTYLE

SNOWBOARD SLOPESTYLE

SNAKE RAIL

PIMP MY PULKKA

POOL CROSSING

Passion for action

Saapuminen Ylläkselle

Ylläs sijaitsee Kolarin kunnassa Länsi-Lapissa noin 170 km napapiirin pohjoispuolella. Ylläkselle pääsee autolla, junalla, bussilla ja lentäen. Jokaiselta junalta ja lennolta on jatkoyhteys Ylläkselle.

Autolla Ylläkselle

Etelästä päin tullessa aja tietä 21/E8 Kolariin saakka ja käänny siitä oikealle tielle nro 939 Ylläsjärvelle tai 10 km Kolarin jälkeen tielle nro 940 Äkäslompoloon.

Toinen vaihtoehto on Rovaniemeltä Kittilään tietä nro 79. Kittilän keskustan jälkeen kääntyy vasemmalle tie nro 939 Ylläsjärvi. Ylläsjärven kautta pääset Maisematietä pitkin kätevästi myös Äkäslompoloon.

Junalla Ylläkselle

Autoyöjunalla pääsee Kolarin rautatieasemalle, josta Ylläkselle on matkaa noin 35 km. Rautatieasemalta on linja-autoyhteys Ylläkselle ja takaisin junien aikatauluja mukaillen.

Lentäen Ylläkselle

Kittilän lentoasema on vain puolen tunnin matkan päässä Ylläkseltä. Ylläsjärvelle on 40 km ja Äkäslompoloon 55 km. Suora lento Helsingistä Kittilään kestää puolitoista tuntia. Helsingistä Kittilän lentoasemalle lentävät Finnair ja Norwegian.

Kittilän lentokentältä on linja-autokuljetus molempiin kyliin. Lentokenttäbussi liikennöi kaikilta kotimaan reittilennoilta välillä Äkäslompolo - Ylläsjärvi - Kittilän lentoasema - Ylläsjärvi - Äkäslompolo. Jokaiselta lennolta on jatkoyhteys Ylläkselle.

Bussilla Ylläkselle

Bussilla matkustat mukavasti Ylläkselle läheltä ja kaukaa. Matkahuollon kotisivuilta pääset selaamaan aikatauluja ja voit ostaa liput matkallesi. Myös OnniBus liikennöi Helsingin ja Ylläksen väliä uudella reitillään.

Majoittuminen Ylläksellä

Edulliset majoitusvaihtoehdot Mayhemin ajaksi tulossa pian!

  Passion for action

  © 2019 Mayhem // Sivut teki Grafico