• Mayhem on

  Kilpailua

 • Mayhem on

  Moottoreita

 • MAYHEM on

  Vauhtia

 • Mayhem on

  Intohimoa

 • Mayhem on

  Musiikkia

 • Mayhem on

  Tyyliä

 • Mayhem on

  Juhlaa

 • Mayhem on

  Hulluutta

päivää
:
tuntia
:
minuuttia
:
sekuntia

Mayhem@Ylläs
26.-28.04.

Huhtikuussa se tulee jälleen! Vauhdikkaat lajit ja taattu meininki, jota et halua missata.


Vapun juhlinta polkaistaan käyntiin tuttuun tapaan Mayhem@Ylläksen tahtiin. Pian jo klassikko-statuksen ansaitseva tapahtuma järjestetään nyt viiden kerran. Perinteisen Mayhem-kattauksen lisäksi tänä vuonna yleisöä hemmotellaan muutamalla ennennäkemättömällä herkkupalalla: Snowbike Hill Climbilla, Snowcross Vintagella ja Snowmobile HillCrossilla! Viikonlopun kruunaa päätähuimaava FSX & FMX -show!

Tervetuloa viettämään unohtumaton ja vauhdikas kevätviikonloppu Ylläs-tunturiin, Suomen suurimpaan laskettelukeskukseen! Äläkä unohda muita Mayhem-tapahtumia 23.03. Oloksella sekä 13.04. Ounasvaaralla.

Koko perheen tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Mayhem@Ylläs on Suomen ainoa tapahtuma, jossa voit seurata myös Snowcross-kilpailua ilman pääsymaksua! Moottorilajeja lukuun ottamatta myös lajeihin osallistuminen on maksutonta.

MOTO HILL CLIMB

FATBIKE CHALLENGE

SNOWMOBILE HILL CLIMB

SNOWBIKE HILL CLIMB

SNOWMOBILE HILLCROSS

X COUNTRY SKI HILL CLIMB

BANKED SLALOM XL

SNOWCROSS

SNOWCROSS Vintage

SKI SLOPESTYLE

SNOWBOARD SLOPESTYLE

PIMP MY PULKKA

POOL CROSSING

CLOSING SHOW

Passion for action

Saapuminen Ylläkselle

Ylläs sijaitsee Kolarin kunnassa Länsi-Lapissa noin 170 km napapiirin pohjoispuolella. Ylläkselle pääsee autolla, junalla, bussilla ja lentäen. Jokaiselta junalta ja lennolta on jatkoyhteys Ylläkselle.

Autolla Ylläkselle

Etelästä päin tullessa aja tietä 21/E8 Kolariin saakka ja käänny siitä oikealle tielle nro 939 Ylläsjärvelle tai 10 km Kolarin jälkeen tielle nro 940 Äkäslompoloon.

Toinen vaihtoehto on Rovaniemeltä Kittilään tietä nro 79. Kittilän keskustan jälkeen kääntyy vasemmalle tie nro 939 Ylläsjärvi. Ylläsjärven kautta pääset Maisematietä pitkin kätevästi myös Äkäslompoloon.

Junalla Ylläkselle

Autoyöjunalla pääsee Kolarin rautatieasemalle, josta Ylläkselle on matkaa noin 35 km. Rautatieasemalta on linja-autoyhteys Ylläkselle ja takaisin junien aikatauluja mukaillen. Bussilippujen hinnat ovat: aikuinen 12,60€, lapsi alle 12v. 6,30€ ja lapset alle 4v. veloituksetta. Katso alta tarkemmat junayhteystiedot.

Katso junien aikataulut ja hinnasto osoitteesta: www.vr.fi.

Katso Kolarin juna-aseman ja Ylläksen välisen bussikuljetuksen aikataulut osoitteesta: www.rundgrenky.fi.

Lentäen Ylläkselle

Kittilän lentoasema on vain puolen tunnin matkan päässä Ylläkseltä. Ylläsjärvelle on 40 km ja Äkäslompoloon 55 km. Suora lento Helsingistä Kittilään kestää puolitoista tuntia. Helsingistä Kittilän lentoasemalle lentävät Finnair ja Norwegian.

Kittilän lentokentältä on linja-autokuljetus molempiin kyliin. Lentokenttäbussi liikennöi kaikilta kotimaan reittilennoilta välillä Äkäslompolo - Ylläsjärvi - Kittilän lentoasema - Ylläsjärvi - Äkäslompolo. Jokaiselta lennolta on jatkoyhteys Ylläkselle.

 Lentokenttäbussin aikataulun löydät Liikennöitsijä V. Rundgrenin sivuilta.
Bussilla Ylläkselle

Bussilla matkustat mukavasti Ylläkselle läheltä ja kaukaa. Matkahuollon kotisivuilta pääset selaamaan aikatauluja ja voit ostaa liput matkallesi. Myös OnniBus liikennöi Helsingin ja Ylläksen väliä uudella reitillään.

Majoittuminen Ylläksellä

Lapland Hotels Äkäshotelli tarjoaa majoitusta joustavasti Mayhem @ Ylläksen ajaksi erikoishintaan, 24.04. alkaen. Tsekkaa sinulle, perheellesi tai kaveriporukallesi sopivin majoitus ja tule viettämään kauden päätös Mayhemin merkeissä!

  Passion for action

  © 2019 Mayhem // Sivut teki Grafico